Naslovnica Vijesti SMŽ Za program petrinjskih manifestacija dodatnih 160 tisuća kuna

Za program petrinjskih manifestacija dodatnih 160 tisuća kuna

Potpisani su ugovori s udrugama iz Programa gradskih manifestacija na području  Petrinje. Sukladno provedenom javnom natječaju, za program gradskih manifestacija odobreno je ukupno 160 tisuća kuna, a pristigla je 21 prijava.

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, zajedno sa svojom zamjenicom, Viktorijom Kaleb, pozdravio je sve prisutne te istaknuo:

„Ovo je jedan novi korak kroz drugi krug manifestacija za koje imamo određena sredstva. Drago mi je da vam mogu čestitati što ste se javili na naš natječaj, još draže mi je što ćemo u dobrom, kvalitetnom kontinuitetu dobrih društvenih politika napraviti tu jednu dobru sinergiju da naše manifestacije i bogatstvo grada koji ima svoju veliku i značajnu povijest međutim bez civilnih inicijativa, bez ovih sadržaja, bez vaših programa nema ni programa Grada. Vjerujem da sve ono što ćete potrošiti da ćete potrošiti u zajedničkim interesima i u promidžbi grada Petrinje i Sisačko – moslavačke županije.“

U ime prisutnih udruga na dobivenim financijskim sredstvima zahvalila se Ljiljana Sigur, predsjednica KUD „Hrastovička gora“:

“Zahvaljujem se u ime svih udruga Gradu Petrinji koji prepoznaje naš rad i trud. Svi mi radimo koliko možemo s obzirom na financijska sredstva i koliko možemo fizički to sve izvesti i organizirati. Ideja imamo sigurno ja znam da sam kreativna i da ću sigurno tražiti još bez obzira na natječaj a vjerujem i svi skupa. Želim vam uspješnu ovu godinu i da što više događanja bude u našem gradu.“

Komentirajte