Naslovnica Show Vješte sa štapom i pom-ponom

Vješte sa štapom i pom-ponom

Sisačke mažoretkinje u nedjelju, 06. lipnja organiziraju 11. Revijalnu smotru mažoretkinja. 
Defile svih sudionika i Gradsko-željezničarske glazbe Sisak počinje u 15,00 sati, a program mažoret koreografija odvijat će se od 15,30 na Trgu bana Josipa Jelačića, ispred katedralne crkve Sv. Križa. U slučaju kiše, program će se održati u Kazalištu 21.

Osim brojnih nastupa tijekom školske godine, Sisačke mažoretkinje su i ove godine ostvarile izuzetno vrijedne rezultate na kvalifikacijskim turnirima . Na Europskom prvenstvo mažoretkinja koje će se održati od 27.-29. 08. 2010. U Vyškovu-Češka predstaviti će se u nekoliko kategorija juniora i seniora.

Sisačke mažoretkinje ovih se dana intezivno pripremaju za sudjelovanje na Međunarodnom fesitvalu mažoretkinja “European Grand Prix”, koji će se od 23. do 26. lipnja održavati u Poreču.

Osim nastupa u Poreču, Sisačke mažoretkinje ove godine, što ih posebno raduje, očekuje i gostovanje u Rimu od 22. do 24. listopada kamo odlaze na poziv Dancing majorettes Mentana, organizatora Gran Galla.

Sisačke mažoretkinje pozivaju zainteresirane za uključenje u tim.

-Mogu doći na naše probe i pogledati brojne koreografije u kategorijama sa štapom i pom-ponima. Sve se informacije mogu dobiti na mobitel 091 883 5574. – kazala nam je Željka Banović, voditeljica Sisačkih mažoretkinja.

Komentirajte