Naslovnica Vijesti Hrvatska Veseli dani Zaostroga

Veseli dani Zaostroga

Hostel Eklata u znaku zabave, smjeha i edukacije mališana

Iznova visoke ljetne temperature vratile su Siščane na lokalne plaže uz Kupu, a (vrlo zamjetno) dobar se dio već prebacio na obale Jadrana. Ponukani upravo tim visokim temperaturama odlučili smo se i sami zaputiti prema nekad kultnom sisačkom odmaralištu koje je niz godina trpjelo devastaciju da bi od lani iznova otvorilo svoja vrata u sasvim novom ruhu, kao najmoderniji hostel u Dalmaciji i Hrvatskoj uopće, samouvjereno tvrdi direktor Hostela Eklata, Jurica Glavina. 

eklata1Od trenutka kad ste otvorili vrata Hostela Eklata punili ste ga cijelu godinu i to zahvaljujući ponajprije atraktivnom i vrlo aktivnom odmoru i programu koji provodite.
Tvrtka Eklata već je dugi niz godina poznata upravo po tome da je edukaciju i turizam uspjela vrlo uspješno spojiti. S osmišljavanjem niza programa poput internacionalnog ljetnog kampa okupili smo djecu iz nekoliko europskih zemalja  kojima uz boravak, druženje i zabavu u prekrasnom mjestu nudimo i mogućnost da nešto nauče. Gostima nudimo mogućnost participacije u nekoliko različitih edukativnih programa: škole stranih jezika, sportskog kampa kao kreativnog odmora kad u prijepodnevnim satima djeca vježbaju s vlastitim trenerima ili profesorima, a u popodnevnim i večernjim satima su s našim animatorima  koji im nude interesantan program na plaži i sportske turnire, te tematske zabave kao što su Jadranski susreti, Igre na otvorenom, Izbor za miss, Afričke večeri itd….Programi se provode kroz osam i šest dana, a od 16. kolovoza nudimo i nešto kraće aranžmane, pa tim financijski povoljnije, ali jednako interesantne. Ukratko, nudimo smještaj u najljepšem mjestu za djecu i mlade u Hrvatskoj  dodatno oplemenjen edukacijskim i turističkim izletima u obližnje destinacije, poput Dubrovnika ili noćnog krstarenja Makarskom rivijerom.

Spominjemo aktivan odmor koji nudite djeci i mladima iz cijele Europe, no valja naglasiti kako imate izvrstan odnos s Gradom Siskom, pa tako naši mališani, sportaši i ostali imaju mogućnost vrlo povoljnog odlaska u Zaostrog i Hostel Eklatu.
Tako je. U predsezonskom vremenu, u lipnju, jedan je dobar dio sisačkih osnovnoškolaca već nas posjetio. Nastavak je to dobro započete suradnje od lani, a u kolovozu očekujemo još jednu grupu Siščana koje je Grad nagradio zbog uzornih rezultata tijekom školske godine.

Moram primijetiti da ste isključivo za Siščane ove godine pripremili i jedan interesantan  eklata2paket ljetovanja, a koji se ne odnosi isključivo na djecu, već i na odrasle.
To je još jedan od doprinosa kvalitetnoj suradnji Hostela Eklata i Grada Siska, a riječ je o vrlo povoljnom paketu boravka u trajanju od 7 dana za 999 kuna. Željeli bismo, naime, s ovim mjestom i Hostelom Eklata upoznati što veći broj građana Siska. Čak i oni koji su tu gotovo proveli svoje djetinjstvo, ljetujući u nekadašnjem sisačkom odmaralištu za djecu, sada ga mogu vidjeti u novom ruhu  za vrlo povoljnu cijenu. Svaka je soba opremljena sanitarnim čvorom, klimatizirana, ima TV i satelitski prijemnik, hladnjak i dr.

Svi koji su nekada ljetovali u Zaostrogu i to bi željeli ponoviti ili oni koji će se s ovim mjestom po prvi put upoznati po više informacija mogu se zaputiti na internet stranicu www.eklata.com

Komentirajte