Naslovnica Sport Ostali sportovi Vavro je dvoranski prvak Hrvatske

Vavro je dvoranski prvak Hrvatske

Titulu dvoranskog  prvaka Hrvatske za 2015.godinu  u seniorskoj konkurenciji sa složenim lukom osvojio je Siščanin Mario Vavro, streličar iz SK Siscije.

Najbolji Hrvatski streličari okupili su se 15.02.2015.godine u velikoj varaždinskoj sportskoj dvorani na prvenstvu Hrvatske. Na proglašenju najboljih na  postolju su se zajedno našli streličari streličarskog kluba Siscia – Mario Vavro kao seniorski  prvak Hrvatske i Zoran Vonić s brončanom medaljom oko vrata.

U kvalifikacijskom dijelu prvenstva svoje pozicije su zauzeli na vrhu poretka, da bi do polufinala redom pobjeđivali svoje konkurente. Vonić je u polufinalu izgubio od predstavnika  SK Agram, ali je u borbi za broncu pobjedio drugog streličara iz Agrama. Mario Vavro u finalu se susreo sa D.Budenom kojeg je pobijedio 146:145. Nakon srebra osvojenog u Francuskoj ovo je Vavrin nastavak ostvarenja velikih planova u 2015.godini. Svoj doprinos uspjehu Siscije dao je i Vonić koji je ulaskom  u pravu formu te postignutim normama dobio priliku da zajedno sa Vavrom nastupi za reprezentaciju Hrvatske na Europskom prvenstvu za juniore i seniore u Kopru  (SL) od 24.veljače do 01.ožujka  ove godine.

ph vara_din

Komentirajte