Naslovnica Sport Ostali sportovi Valentina Jurić najbolja u HALS

Valentina Jurić najbolja u HALS

Atletičarke Jasenovačkog atletskog kluba na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske atletske lige sjever (HALS) osvojile 3 nove medalje.

Varaždin je proteklog vikenda još jednom ugostio atletičare i atletičarke iz regije Sjever.
U subotu, 13. listopada nastupale su starije kategorije.
Od atletičarki JAK-a najuspješnija je bila Valentina Jurić. Pobijedila je u utrci na 400 m,a u utrci na 100 m osvojila je 2. mjesto, sve u konkurenciji mlađih juniorki. Ovim uspjesima Jurić je postala najuspješnija mlađa juniorka ovogodišnjeg izdanja HALS-a, sa čak 6 prvih i 5 drugih mjesta.

Drugog dana PPHALS-a, u nedjelju, 14. listopada, nastup su imale mlađe kategorije, a JAK je bio zastupljen s 9 atletičarki.

U konkurenciji mlađih kadetkinja Dora Jakupović bila je 4. u bacanju kugle, Josipa Gajdoš 5. na 600 m, Ivana Jurić 8. na 600 m.
Silvija Alich osvojila je 8. mjesto na 200 m i u bacanju kugle.
Matea Koločaj u utrci na 300 m završila je na 9. mjestu. Marija Martić osvojila je 4. mjesto na 300 prepone kod starijih kadetkinja, a limačica Marina Tomić na 400 m. U istoj utrci na 400 m Patricija Mačković zauzela je 7. mjesto.

Najuspješniji rezultat za pomladak JAK-a na PPHALS postavila je Mirena Milašinović koja je osvojila 2. mjesto na 300 m prepone kod mlađih kadetkinja.

-Zadovoljni smo zbog dobrih rezultata. Ponovno su gotovo sve atletičarke postavile nove osobne rekorde. – rekao nam je trener Neven Šepović.

Atletska sezona se bliži kraju. Ostala su još tek 2 kros natjecanja u studenom.

Komentirajte