Naslovnica Vijesti Sisak Uvod u kampanju za lokalne izbore: Milanović u utorak u Sisku

Uvod u kampanju za lokalne izbore: Milanović u utorak u Sisku

Predsjednik SDP-a Hrvatske Zoran Milanović, u utorak 16. rujna 2008. godine, boravit će u Sisku u pratnji saborskih zastupnika dr. Mirele Holy, prof. dr. Gvozdena Flege i Danijela Mondekara.

Milanović će se susresti s građanima i simpatizerima na tržnici u Capragu nakon čega će u 10, 45 sati uslijediti konferencija za medije pored Mjerne postaje za praćenje kakvoće zraka Sisak-Caprag.

Na konferenciji će se novinarima obratiti Zoran Milanović te predsjednik Gradske organizacije SDP-a Sisak Davorko Vidović kojeg je Gradski odbor  SDP-a imenovao kandidatom za gradonačelnika Grada Siska. Vidović će najaviti programske odrednice kojima će se SDP narednih osam mjeseci do lokalnih izbora obraćati građanima Siska, a koje su u SDP-u prepoznate kao ključne za unaprjeđenje života svih građana Siska.

Predsjednik SDP-a i kolege saborski zastupnici posjetu Sisku i sisačkoj organizaciji SDP-a završit će obilaskom tvrtke Applied Ceramics, koja je uspješan primjer ulaganja u sisačko gospodarstvo, a koja je u Sisak došla za vrijeme gradonačelničkog mandata Davorka Vidovića.

Komentirajte