Naslovnica Sport Ostali sportovi Uspješni nastupi petrinjskih plesača u Portorožu i Moskvi

Uspješni nastupi petrinjskih plesača u Portorožu i Moskvi

Uspješno je razdoblje iza članova Sportskog plesnog kluba
Petrinia.

Najmlađi plesači, kategorije junior 1 i 2, nastupili su na međunarodnom natjecanju „Junior dance festivalu 2019“ u Portorožu, Slovenija, dok su nešto stariji njihove kolege SPP Lovro Peraković – Lea Stanić nastupili u Moskvi, Rusija.

Plesači su se u Portorožu natjecali u nekoliko disciplina, te u „Team Match-u“, gdje su se predstavili u dva tima.

Tim u sastavu: SPP David Ljevar – Marta Marki, SPP Antonio Pecigus – Lara Pecigus, SPP Jan Hanić – Paula Mladić i SPP Mato
Ostružnjak – Hana Sorić, osvojio je 3. mjesto, dok su tim: SPP Noa Hanić – Mia Savić, SPP Vinko Sabolić – Laura Krog (SPK Ritam Koprivnica), SPP Matija Baljak – Klara Autischer i SPP Karlo Ostružnjak – Karla Ivaštinović, osvojili 5. mjesto.

U starosnoj kategoriji – junior 1, u DSE dijelu natjecanja, u standardnim plesovima u konkurenciji od 21 plesnog para, SPP Mato Ostružnjak – Hana Sorić bili su 5., SPP Matija Baljak – Klara Autischer 7., SPP Karlo Ostružnjak – Karla Ivaštinović 10. i
SPP Jan Hanić – Paula Mladić bili su 13.

U latinsko – američkim plesovima i to u konkurenciji od 29 parova SPP Mato Ostružnjak – Hana Sorić bili su 9., SPP Karlo Ostružnjak – Karla Ivaštinović 10., SPP Jan Hanić – Paula Mladić 16. i SPP Matija Baljak – Klara Autischer 20.

U WDSF dijelu natjecanja u kategoriji junior 2 u standardnim plesovima, od 20 parova, SPP David Ljevar – Marta Marki osvojili su 6. mjesto, SPP Noa Hanić – Mia Savić bili su 11. i SPP Jan Hanić – Paula Mladić 14.

U disciplini latinsko-američkih plesova od 24 para, SPP David Ljevar – Marta Marki bili su 8., SPP Noa Hanić – Mia Savić 12. i SPP Antonio Pecigus – Lara Pecigus 17.

U istoj starosnoj kategoriji, ali u DSE dijelu natjecanja, u standardnim plesovima od 22 plesna para SPP David Ljevar – Marta Marki bili su 4., SPP Noa Hanić – Mia Savić bili su 10., SPP Jan Hanić – Paula Mladić 15., kao i SPP Antonio Pecigus –
Lara Pecigus.

U latinsko-američkim plesovima SPP David Ljevar – Marta Marki bili su 7., SPP Noa Hanić – Mia Savić 10., SPP Antonio Pecigus – Lara Pecigus 16. i SPP Jan Hanić – Paula Mladić bili su 19.

Dio plesnih parova nastupilo je i u basic dijelu natjecanja u kategoriji junior 1 i tada su SPP Jan Hanić – Paula Mladić osvojili 1. mjesto u standardnim plesovima, te drugo u latinsko-američkim plesovima.

U disciplini latinsko-američkih plesova u istoj kategoriji nastupili su i SPP Matija Baljak – Klara Autischer i osvojili su 11. mjesto.

U Moskvi, na natjecanju „WDSF Silver Deer 2019.“, nastupili su SPP Lovro Peraković – Lea Stanić, gdje su u kategoriji youth u standardnim plesovima od 44 sportska plesna para osvojili odlično 7. mjesto, a u latinsko-američkim plesovima od 53 plesna para 6. mjesto. Lovro i Lea nastupili su i starijoj kategoriji – adult (odrali) gdje su od 60 parova u standarnim plesovima bili 38. i u latinsko-američkim plesovima 24. od 48. parova.

Komentirajte