Naslovnica Vijesti SMŽ Uručena donacija Dječjem domu Vrbina

Uručena donacija Dječjem domu Vrbina

Lanac maloprodajnih trgovina Idis uručio je danas u sklopu humanitarne akcije „Nota dobrote“ donaciju Dječjem domu Vrbina iz Siska.Donaciju od dva osobna računala, glazbene linije, televizora i dvd playera ispred tvrtke Idis uručila je Mirka Milakara, a donaciju je primila ravnateljica doma Marija Krešić.

„Tvrtka Idis kao društveno i socijalno odgovoran član zajednice u kojoj posluje, također i kontinuirano humanitarno djeluje i to na širem sisačkom području. Idis je ključni dio lokalne zajednice, stoga svim svojim sponzorstvima i donacijama nastojimo pomoći onim sugrađanima kojima je naša pomoć najpotrebnija. Ovoj inicijativi pridružili smo se jer smatramo kako je pomaganje lokalnoj zajednici dužnost svake društveno odgovorne tvrtke“. – rekla je Mirka Milakara.

Pored navedenog, partner svih članica u akciji „Nota dobrote“, tvrtka Procter & Gamble d.o.o. donirala je domu Vrbina i tromjesečnu zalihu vrhunskog deterdženta za pranje rublja Ariel, kako bi dodatno pomogla te olakšala njegov rad.

Humanitarnu akciju „Nota dobrote“ pokrenuo je nacionalni lanac maloprodajnih trgovina CBA International sa svojim tvrtkama članicama Studenac, Boso, Bakmaz, Idis, Biljemerkant, Pemo i Trgonom te u suradnji s tvrtkom Procter & Gamble d.o.o. kako bi pomogli dječjim ustanovama i ostalim lokalnim udrugama i institucijama kojima je potrebna pomoć za kvalitetniji život i rad.

Komentirajte