Naslovnica Vijesti SMŽ Počinje jesenski upis u srednje škole

Počinje jesenski upis u srednje škole

Svi oni osmaši koji se još uvijek nisu upisali u prvi razred srednje škole, ili su nezadovoljni prvim izborom, idućeg tjedna moći će se u srednju školu upisati u jesenskom upisnom krugu. No, izbor željenih zanimanja uvelike je smanjen, a tek u nekoliko sisačkih srednjih škola ostalo je slobodnih mjesta.

Upisa više nema u Ekonomsku školu i Srednju školu Viktorovac, a slobodnih mjesta ostalo je u sisačkoj obrtničkoj školi. Tamo se pet učenika može upisati za zanimanje građevinski tehničar, četiri za krovopokrivača i zidara, osam za stolara, sedam za krojača te dva učenika za soboslikara. Tehnička škola Sisak također će upisivati učenike u jesenskom roku, a slobodnih je šest mjesta za smjer računalni tehničar u strojarstvu, sedam za tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom, te po jedno slobodno mjesto za zanimanja tehničar za elektroniku i ekološki tehničar.

Prijave za upis primat će se u ponedjeljak 23.8.2010. od 8 do 16 sati, objava rezultata biti će 24. kolovoza, a upisi 25. i 26. kolovoza.

Komentirajte