Naslovnica Crna kronika Uhićen zbog šest provala u središtu Siska

Uhićen zbog šest provala u središtu Siska

Dvadesetak minuta poslije ponoći u subotu, 23. siječnja, policijski službenici su u provali u ugostiteljski objekt u  Frankopanskoj  ulici u Sisku zatekli 32-godišnjeg muškarca. Uhićen je i doveden u policijsku postaju gdje je nad njim  provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno da je u centru grada Siska počinio još pet provala.

Tako je u noći, 6./7. siječnja, u Ulici Ante Starčevića provalio u ugostiteljski objekt i ukrao novčani polog, dok je tijekom noći, 13./14. siječnja, u Ulici Stjepana i Antuna Radića provalio u odvjetnički ured i frizerski salon, iz kojeg je također ukrao novac. U noći sa srijede na četvrtak, 20./21. siječnja, također u Ulici Stjepana i Antuna Radića provalio je u ugostiteljski objekt ukravši novac, dok je iste noći pokušao provaliti i u četiri poslovna prostora u Ulici Ante Starčevića.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovim teškim krađama iznosi nekoliko tisuća kuna, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 32-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave.

Komentirajte