Naslovnica Vijesti Hrvatska U tijeku besplatno zbrinjavanje azbestnog otpada

U tijeku besplatno zbrinjavanje azbestnog otpada

U tijeku je akcija besplatnog odvoza i zbrinjavanja otpada koji sadrži azbest-salonit ploče za građanstvo. Zainteresirani se mogu javiti na besplatni broj telefona 0800 – 0003.

U skladu s ugovorom o skupljanju građevinskog otpada potpisanim s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, tvrtka CIAK u sklopu svojih djelatnosti prikuplja i azbest-salonit ploče.

– Građevinski otpad koji sadrži azbest od građana preuzimamo besplatno, odnosno troškove za njih snosi Fond, dok pravne osobe troškove skupljanja, prijevoza i odlaganja građevinskog otpada koji sadrži azbest snose same, tj. prema dogovorenim cijenama. Za obavljanje navedene djelatnosti kadrovski i tehnički smo opremljeni te posjedujemo sve potrebne dozvole izdane od strane Ministarstva za zaštitu okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. Tvrtka CIAK je prepoznata kao kvalitetan partner u poslovima zbrinjavanja opasnog i neopasnog otpada, pa tako i u slučaju zbrinjavanja građevinskog otpada koji sadrži azbest. Napominjemo kako je otpad koji sadrži azbest opasan po zdravlje i pozivamo sve građane da obave svoju dužnost i pravilno ga zbrinu – poručuju iz CIAK-a.

(sisak.hr)

Komentirajte