Naslovnica Sport Ostali sportovi U Sunji održano streličarsko PH za djecu

U Sunji održano streličarsko PH za djecu

U Sunji je 16. rujna  2012. održano  Prvenstvo Hrvatske za djecu od 12. do 14. godina u streličarskoj disciplini FITA 2x70m , a ujedno je održano i prvo županijsko  natjecanje u istoj disciplini.

Vrijeme je bilo sunčano i idealno za postizanje osobnih i državnih rekorda pa su postignuta su dva državna rekorda. Sudjelovalo je 54 streličara iz 14 klubova.

“Djeca su pokazala iznimno znanje  u streličarstvu i time potvrdili  da streličarstvo u Hrvatskoj ima budućnost. Iz naše Sisačko – Moslavačke županije bilo je pet klubova : SK Sunja, SK Sisak, SK Siscija, SK Glina, i SK Koros Kutina.  Streličari iz naše županije su postigli  dobre rezultate  i pokazali da streličarstvo u našoj županiji ima budućnost.” – rekao je tajnik SK Sunja Mijat Barić

Jurica  Lacković u kategoriji  dječaci do 14 godina  goli luk  okitio se naslovom  Prvaka Hrvatske. Fabijan Barić u istoj  kategoriji pucajući složeni luk osvojio je drugo mjesto. Kategorija dječaci do 12 godina  zakrivljeni luk Luka Kuzmić je osvojio drugo mjesto, Milutinović Ivan je treći, Rom Hrvoje četvrti, Viktor Stipić sedmi, Vranešević  Giulliano  osmi, Planinec Teo deveti, Rom Josip deseti, Abramović Eugen jedanaesti i Pavlović Nikola dvanaesti. U  kategoriji djevojčice do 12 godina Kristina Krakić je druga.  Kategorija dječaci do 14 godina zakrivljeni luk Ivan Begić je peti i Posilović Luka je deseti. Od djevojčica do 14 godina  Matea Stipić je peta.

Komentirajte
Podijeli objavu