Naslovnica Vijesti SMŽ U Sisku održana Klauzura HDZ-a – “Kukuriku stonoga je u županiji predugo...

U Sisku održana Klauzura HDZ-a – “Kukuriku stonoga je u županiji predugo na vlasti”

Sisačko – moslavački HDZ-ovci u nedjelju su se na Klauzuri u Sisku pripremali za predstojeće lokalne izbore. HDZ očekuje uspjeh na lokalnim izbora što nastoji postići, rečeno je, mobilizaciju svojih 11.000 članova na odručju županije. U svibnju će njihov kandidat za župana biti Ivo Žinić.

“Treba građanima Sisačko-moslavačke županije vratiti osmijeh na lica i vjeru u bolji život nakon ovih osam godina vladanja Kukuriku stonoge na čelu sa županicom Marinom Lovrić Merzel. Nezaposlenost u županiji raste, mladi se masovno iseljavaju dok umirovljenici žive sve teže, a SDP-ovu vlast za to nije briga. To nije briga one koji u svom uredu imaju 13 savjetnika koji ne rade ništa, nego samo obilaze restorane” – rekao je Ivo Žinić obraćajući se okupljenima na kraju Klauzure. Žinić je rekao i da će HDZ-ova koalicija, kad osvoje vlast, puno uložiti u razvoj turizma i poljoprivrede.

“Lonjsko Polje je zanemareno, nedovoljno iskorišteno, a ima veliki potencijal. Za njegov razvoj se novac može pronaći u EU fondovima, a sadašnja vlast ove županije to nije bila sposobna. No, zato je itekako sposobna kititi se tuđim perjem i državne projekte, koje je pokrenuo HDZ, predstavljati kao svoje, istaknuo je Žinić

Komentirajte