Naslovnica Vijesti Sisak Troje ozlijeđenih na Novom mostu

Troje ozlijeđenih na Novom mostu

Dvoje policijskih službenika je ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u petak  oko 6,20 sati dogodila na sisačkom Novom mostu.

Policijski su službenici na Novi most stigli kako bi pomogli prilikom druge prometne nesreće koja se nekoliko minuta ranije dogodila na istom mostu. Zbog magle su se u koloni sudarila dva automobila i nije bilo ozlijeđenih.

U tom trenutku iz pravca Petrinje 28-godišnji Siščanin je upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracija brzinom neprilagođenom uvjetima i stanju na kolniku te izbjegavajući udar u zaustavljeno vozilo zbog prethodne prometne nesreće, naglo svojim vozilom skrenuo u lijevo.

Uslijed zanošenja vozač je izgubio nadzor nad vozilom i naletio na dva policijska službenika Postaje prometne policije Sisak koji su u tom trenutku stajali uz zaustavljeno službeno vozilo na kojem su bila upaljena plava rotaciona svjetla i pokazivači smjera.

Ozlijeđenim policajcima liječnička pomoć pružena je u sisačkoj Općoj bolnici gdje su kod jednog utvrđene teške tjelesne ozljede koje srećom nisu opasne za život, dok je drugi policajac lakše ozlijeđen, a lakše tjelesne ozljede zadobila je i 32-godišnja putnica iz osobnog vozila.

Očevidom je rukovodio Županijski državni odvjetnik, a 28-godišnji Siščanin je zbog izazivanja ove prometne nesreće kazneno prijavljen.

Komentirajte