Naslovnica Sport Ostali sportovi Streljačice HVIDR-e popravile klupski rekord

Streljačice HVIDR-e popravile klupski rekord

Odličan rezultat (1186 krugova) postignut je u Osijeku, u 4. kolu 1. A lige u gađanju standardnim zračnim oružjem.

Natjecanje je održano 05.veljače, a Streljački klub “HVIDR-a SISAK” nastupio je u najjačem sastavu i uz novi klupski rekord sisačke streljačice uzele su novih, vrijednih 7 bodova.

Uspjele su to zahvaljujući dobroj adaptaciji na nova pravila. Jedno od njih je i da se gađa uz glazbu u pucaoni. Na sreću, sisački klub je na vrijeme uveo tu novost i na treninge pa su se djevojke dobro snašle u nečemu novom.

Pojedinačno je najuspješnija bila Marina Mačković. Sa odličnih 397,4 krugova zauzela je 13. mjesto u kolu. Nataša Acs je pogodila 396 krugova, što je bilo dovoljno za 15. mjesto. Nikoliona Knežić je sa 392,6 zauzela 19. mjesto.
– U svemu je najvažnije da smo pobijedili direktne konkurentice za opstanak u društvu najboljih, te ćemo mirnije ući u 5. kolo. – priopćili su iz ŠSK “HVIDR-a Sisak”.

Istog dana kada su streljačice nastupale u Osijeku, u Zagrebu je pucao Tomislav Perak. Pojedinačno je gađao u “B” ligi za koju “HVIDR-a” u sljedećoj sezoni priprema mušku ekipu. Tomislav je pogodio solidnih 577,6 krugova.

Komentirajte