Sisku domaćinstvo završnice mininogometnog PH

Napisao: Datum: 12. rujna 2012.
SRC-liga-21

Na sisačkom klizalištu Zibel se “probija led”, a dolazi i reprezentacija.

Natjecateljska komisija Hrvatskog mininogometnog saveza odabrala je Sisak za domaćina premijernog izdanja završnice mininogometnog Prvenstva Hrvatske, a borba za naslov prvaka održat će se u subotu, 29. rujna 2012.godine na Klizalištu Zibel.

Odličan uvod u manifestaciju bit će gostovanje hrvatske mininogometne reprezentacije, koja će se upravo u Sisku, u svojoj posljednjoj pripremnoj utakmici prije odlaska na miniEuro u Moldaviji, suprotstaviti selekciji Rekreativne lige Grada Siska. Ova prijateljska utakmica je u u subotu, 15.rujna 2012.godine u 20 sati na Klizalištu Zibel.

-Pozivamo Vas sve da dođete na Klizalište Zibel i pozdravite naše reprezentativce prije odlaska na miniEuro ! – priopćili su iz ŠRC Sisak.

Koristite ← → (strelice) za upravljanje

1 Komentar

  1. dpreradus

    13. rujna 2012. at 13:46

    Prijateljsku utakmicu Hrvatske mininogometne reprezentacije i selekcije rekreativne lige grada Siska pogledajte na Klizalištu Zibel u subotu, 15.rujna 2012.godine u 20 sati, a ne u nedjelju, kako je prvo bilo najavljeno.

    Thumb up 1 Thumb down 0

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


pet + 5 =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>