Naslovnica Sport Ostali sportovi Siščanima 4 medalje na bodybuilding prvenstvu RH

Siščanima 4 medalje na bodybuilding prvenstvu RH

I Siščani su bili uspješni na 17. državnom bodybuilding prvenstvu kojeg je organizirao ŠRC BBK Sisak. Među stotinjak natjecatelja iz 30 klubova zlato je osvojio Dražen Kovačević u Mens physigue niskoj kategoriji, dok je Mijo Matić nositelj zlatne i apsolutne medalje u Mens physigue visokoj kategoriji. Alen Đurić je osvojio brončanu medalju u Mens physigue niskoj kategoriji, a Duje Kulić srebrnu medalju u Mens physigue visokoj kategoriji. Za organiziranje natjecanja pohvaljeni su Siščani i od nacionalnog saveza.

Dva natjecatelja iz Siska nisu ušli u finale, ali pred njima je budućnost u ovom sportu dok je, nažalost, naša natjecateljica Sanda Kolaković  zbog ozljede nekoliko dana prije natjecanja morala odustati od nastupa, rekao je predsjednik kluba ŠRC BBK Sisak Nermin Kurtović Eka.

Klub i dalje nastavlja s organizacijama.Tako već sa početkom kolovoza organizira Otvoreno prvenstvo Miss i Mr. plaže na gradskom kupalištu Zibel u suradnji sa ŠRC-om i očekuje posjetitelje iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja.

Komentirajte