Naslovnica Sport Ostali sportovi Siščani zabljesnuli na Bljesak memorijalu

Siščani zabljesnuli na Bljesak memorijalu

Četveročlana ekipa KKK Croatia Sisak na natjecanju u Kutini je osvojila četiri medalje, zlatnu i tri srebrne.

U organizaciji Hrvatskog kyokushin karate saveza i Karate kluba „Moslavina“ Kutina, 02. svibnja u Sportskom centru Kutina , održan je Memorijalni turnir „BLJESAK 2015“.

Domaćin natjecanja KKK „Moslavina“ Kutina se potrudio da natjecanje prođe u pravom sportskom ozračju, a posebno su bili obradovani osvajači unikatnih medalja, plaketa i pehara, orginalnošću dobivenih nagrada.

Na turniru je sudjelovalo stotinu natjecatelja iz devet Hrvatskih Kyokushinkai klubova, a da turnir dobije međunarodni karakter, pobrinuli su se gosti iz Mađarske.
Ekipu Karate kluba „Croatia“ iz Siska je vodio trener Nenad Đurić, a nastupili su: Kristijan Prpić, Alen Božić, Ana Kukić i Klara Prpić.

Svi sisački natjecatelji su se uspjeli probiti u samu završnicu natjecanja, gdje je najbolja bila Ana Kukić, koja je osvojila zlatnu medalju i pehar, dok su njene klupske kolege Klara Prpić, Alen Božić i Kristijan Prpić osvojili sjajne srebrne medalje.

Posebno je bio zanimljiv finalni meč između Božića i domaćeg natjecatelja Svena Sobote, gdje je spretniji Sobota osvojio prvo mjesto.


Sljedeće karate natjecanje „ SISAK OPEN 2015.“, gdje će Siščani biti domaćini, održati će se 9. svibnja u sportskoj dvorani „Brezovica“ u Sisku.

Komentirajte