Naslovnica Sport Ostali sportovi Siščani u četiri finala na Final Fightu

Siščani u četiri finala na Final Fightu

S niskom od pet medalja, jednom zlatnom, tri srebrne i jednom brončanom, okitili su se kickboxeri KBK Croatie iz Siska. na turniru Croatia Open-Final Fight u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i KBK Pakrac.

Sastav Kickboxing kluba Croatia, Eni Hamzagić, Matea Malnar, Iva Vukčević, Alen Skrbin, Marko Gavran i Silvio Banfić u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji nastupao je pod vodstvom trenerskog tandema Nebojša Grbić i Ivan Mihajlović.

KBK Croatia u Pakracu-Nakon napornih kvalifikacija veliko iznenađenje su napravile djevojke. Sve su se plasirale u završnicu turnira, a u konačnici Iva Vukčević u seniorskoj konkurenciji osvojila je 3. mjesto. Eni Hamzagić, nakon tijesnog poraza u finalu, pripalo je 2. mjesto. Matea Malnar uspjela je osvojiti 1. mjesto i veliki pobjednički pehar u ženskoj seniorskoj konkurenciji, disciplini light contact. – javili su nam iz KK Croatia Sisak.

U muškoj juniorskoj konkurenciji Marko Gavran efektnom pobjedom dogurao je do finala gdje je sudačkom odlukom 2:1 izgubio i osvojio srebrnu medalju. Alen Skrbin je nakon tri uvjerljive pobjede popustio u finalu te također osvojio 2. mjesto.

-Stručni stožer, na čelu sa glavnim trenerom Sašom Smiljanićem, ostvarenim rezultatima je zadovoljan. Posebno raduje činjenica da su mladi instruktori Nebojša Grbić i Ivan Mihajlović samostalno vodili ekipu, te dokazali talent i u trenerskom poslu. – zaključuju iz KBK Croatie.

Turnir Croatia Open-Final Fight održan je 12. prosinca u pakračkoj sportskoj dvorani uz nastup 732 natjecatelja iz 86 klubova i 6 zemalja, što  ga svrstava u najjače kickboxing događaje u Hrvatskoj.

Komentirajte