Naslovnica Sport Ostali sportovi Siščani u Češkoj osvojili 3. mjesto na jakom turniru u podvodnom hokeju

Siščani u Češkoj osvojili 3. mjesto na jakom turniru u podvodnom hokeju

Sisački ronioci nastupili su na međunarodnom turniru u podvodnom hokeju održanom u češkom gradu Česke Budejovice. Tamo se već šestu godinu za redom održava jaki međunarodni turnir pod nazivom UWH BUD PIG CUP.

Ove godine na turniru su bile prijavljene tri ekipe iz Mađarske, dvije Poljske, jedna iz Belgije, dvije njemačke ekipe, tri češke i po prvi puta jedna ekipa iz Hrvatske. Prvo mjesto na turniru zauzela je ekipa mađarskih reprezentativaca koja je dominirala na turniru i zasluženo odnijela titulu prvaka, dok je drugo mjesto pripalo ekipi iz Belgije.

Podvodni hokejaši iz Siska u svom prvom nastupu na tom turniru osvojili su odlično treće mjesto. Odigrali su jedanaest utakmica i zabilježili devet pobjeda sa izvrsnih 40 postignutih pogodaka i samo šest primljenih.

Treće mjesto Ronilačkog kluba Sisak pokazatelj je dobrog rada sisačkih podvodnih hokejaša zadnjih nekoliko godina i odličan motiv za buduće izvrsne rezultate. Ekipa Ronilačkog kluba Sisak nastupila je u sastavu Alen Mahač, Juraj Supančić, Jurica Kus, Kristian Brlić, Luka Smoljenović, Marko Milatović, Paskal Podnar i Patrik Podnar.

PODVODNI HOKEJ2

Komentirajte