Naslovnica Vijesti SMŽ Sisačko-moslavački gospodarstvenici na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

Sisačko-moslavački gospodarstvenici na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

HGK Županijska komora Sisak i ove godine organizira nastup sisačko-moslavačkih gospodarstvenika na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Ovogodišnji 21. po redu sajam održat će se od 6. do 8. rujna na sajamskom prostoru Gudovac.
Na zajedničkom izložbenom prostoru ŽK Sisak od 30 kvadratnih metara predstavit će se Segestica 1919 d.o.o. iz Siska, Kaktusi Bešlić d.o.o. iz Petrinje, Obrt Vojković iz Novske, Posavina ex-im d.o.o. iz Siska, OPG Vicencinović Hergouth iz Volodera, Algoja d.o.o. iz Siska, Udruga Moslavačka vinska cesta te Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije. Petrokemija d.d. Kutina i Sano d.o.o. iz Popovače samostalno se predstavljaju na sajmu.
Nastup sisačko-moslavačkih gospodarstvenika na sajmu financijski će poduprijeti HGK Županijska komora Sisak.
Ovo je treća godina za redom kako Županijska komora Sisak organizira nastup gospodarstvenika na sajmu u Gudovcu. Inače, od pet sajamskih priredbi Bjelovarskog sajma koje se održavaju tijekom godine, Jesenski međunarodni sajam okuplja najviše izlagača i posjetitelja. Prošle godine na sajmu je izlagalo 475 izlagača, a obišlo ga je više od 50 tisuća posjetitelja.

 

Komentirajte