Naslovnica Sport Ostali sportovi Sisački strijelci najbolji u Vukovaru

Sisački strijelci najbolji u Vukovaru

ŠSK “HVIDR-a Sisak” osvojili ekipno zlato, Dragan Krnjajić i plaketu za najboljeg pojedinca.

Tradicionalni 13. memorijalni turnir u Vukovaru u streljaštvu iz serijske zračne puške održan je 20.studenog. Na turniru, jednako tradicionalno, nastupilo je pet natjecatelja iz sisačkog kluba “HVIDR-a SISAK”. Ekipa u sastavu Dragan Krnjajić, Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević pogodila je 559 krugova i osvojila 1. mjesto.

Pojedinačno je najuspješniji bio Dragan Krnjajić sa 189 krugova koji je uz medalju za pobjedu dobio i plaketu za najboljeg strijelca turnira, Siniša Lovrenović je pogodio 186 krugova i osvojio odlično 3. Mjesto, Tihomir Ilijević pogodio je 184 kruga osvojio 6. mjesto. Pojedinačno su svoje prvo natjecanje odradile Renata Čiča i Mirela Barišić. Renata je sa solidnih 177 krugova osvojila 15. mjesto, a Mirelu je ipak trema više omela te je sa 157 krugova zauzela 23. Mjesto.
Dana 20.studenog održan je 13. memorijalni turnir u Vukovaru u streljaštvu iz serijske zračne puške. Na turniru, jednako tradicionalno, nastupilo je pet natjecatelja iz sisačkog kluba “HVIDR-a SISAK”. Ekipa u sastavu Dragan Krnjajić, Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević pogodila je 559 krugova i osvojila 1. mjesto.

Pojedinačno je najuspješniji bio Dragan Krnjajić sa 189 krugova, koji je uz medalju za pobjedu dobio i plaketu za najboljeg strijelca turnira. Siniša Lovrenović je pogodio 186 krugova i osvojio odlično 3. mjesto, a Tihomir Ilijević pogodio je 184 kruga i osvojio 6. mjesto. Pojedinačno su svoje prvo natjecanje odradile Renata Čiča i Mirela Barišić. Renata je sa solidnih 177 krugova osvojila 15. mjesto, a Mirelu je ipak trema više omela te je sa 157 krugova zauzela 23. mjesto.

Komentirajte