Naslovnica Sport Ostali sportovi Sedam nastupa, sedam medalja

Sedam nastupa, sedam medalja

Na posljednjem ovogodišnjem turniru kickboxeri CROATIE Sisak osvojili su zlato, četiri srebra i dvije bronce te zaključili vrlo uspješnu natjecateljsku sezonu u kojoj su osvojili čak 47 odličja i četiri naslova prvaka Hrvatske.

U Makarskoj, na međunarodnom turniru “CROATIA – OPEN 2014” koji je u organizaciji hrvatskog kickboxing saveza i KBK “Mawashi” održan od 12. do 14. prosinca, od sedam članova kickboxing kluba Croatia iz Siska nitko nije ostao uskraćen za medalju. No put do postolja nije bio nimalo lagan jer je se na turniru okupilo oko 600 kickboxera iz 10 država.

Pod vodstvom glavnog trenera CROATIE Sisak Saše Smiljanića Ana Marija Franceschi i Leo Pavičić su osvojili treća mjesta u teškim grupama. Leo je imao zahtjevan meč sa šampionom iz splitskog Pitt bulla Ivanom Čuklinom, te nakon napornih rundi i izmjene obilja teških udaraca osvojio brončanu medalju u kategoriji 86 kg discipline full-contact.

Juniori Franka Knežević, Juraj Kukić, te posebno raspoložen Fran Papić napravili su ugodno iznenađenje svom treneru plasiravši se u samo finale turnira. U konačnici osvojili su druga mjesta i najavili svoju daljnju blistavu natjecateljsku budućnost.

Odlično drugo mjesto osvojio je i senior Alban Morina u finale kategorije do 74 kg.

Najbolji rezultat je ostvario najiskusniji natjecatelj CROATIE Josip Perković, koji je u seniorskoj kategoriji do 94 kg osvojio zlatnu medalju i veliki pehar organizatora, nakon što je u finalu savladao Željka Labrovića.


Nastup sisačkih kickboxera u Makarskoj pomogli su pekarna Martinaj iz Siska, pekarna Edi iz Petrinje, pilana Božić i Zajednica sportskih udruga grada Siska, na čemu im je klub zahvalan.

Komentirajte