Naslovnica Show Rođendani u režiji Doma kulture Sisak

Rođendani u režiji Doma kulture Sisak

rođendanSisački Dom kulture “Kristalna kocka vedrine” nastavlja s organizacijama dječjih rođendanskih proslava.  -Svakom djetetu rođendan je velika stvar u životu i ima ga samo jednom godišnje i upravo zato bitno je da ga proslavi na što zabavniji način. Na našim se proslavama djeca igraju u dinamičnom programu u trajanju od dva sata, uz prisustvo animatora i pod stalnim su pedagoškim nadzorom. Program se temelji na tematskim timsko-edukativnim igrama s natjecateljskim duhom. Sve je podređeno igranju s djecom i većinu vremena provode u plesu, pjesmi, natjecanjima, društvenim igrama… – kazala nam je Lorena Podić iz Doma kulture.

Valja istaknuti kako djelatnici Doma kulture izrađuju i pozivnice za goste, brinu o dekoraciji stola i prostora, organiziraju digitalno fotografiranje. Po završetku proslave slavljenik dobiva knjižicu uspomena koju su izrađuju djeca, posjetitelji proslave, a u njoj će biti upisani svi zanimljivi dječji izrazi s obilježenog rođendana.

Proslava rođendana održava se subotom i nedjeljom u prostoru Kazališta 21. Primjerice, osnovni paket za 15-ero djece iznosi 600  kuna. U njega je uključena animacija za 15-ero djece, hrana (pizza, kiflice, hrenovke u pecivu, grickalice), sokovi, bomboni, kostimi, glazba, dekoracija prostora i stola.

Moguće su i dodatni aranžmani, a sve informacije i predbilježbe mogu se dobiti u Domu kulture Sisak, na brojevima telefona 044-527-470 ili 044-527-473.

Komentirajte