Naslovnica Vijesti Sisak “Raw Materials University Day” će se održati na Metalurškom fakultetu

“Raw Materials University Day” će se održati na Metalurškom fakultetu

“Raw Materials University Day” će se održati na Metalurškom fakultetu u četvrtak, 14. lipnja 2018. godine. Događanje se organizira u okviru EU projekta EIT KIC Raw Materials, u kojem Sveučilište u Zagrebu Metalurški fakultet sudjeluje kao partner, s ciljem upoznavanja učenika srednjih škola, studenata preddiplomskog, diplomskog i doktorskog studija te šire
javnosti s potencijalom, važnošću, edukacijom, mogućnošću zapošljavanja i izgradnje karijere u sektoru sirovina, metalnih materijala i metaloprerađivačke industrije.

U programu koji na Metalurškom fakultetu počinje od 10 sati, učenicima i studentima predstavit će se 6 gospodarskih subjekata, zatim Tehnička škola Sisak sa solarnim električnim automobilom te će biti biti omogućen obilazak laboratorija fakulteta. Drugi dio programa će započeti u 15:00 sati, gdje će predavanja tvrtke Alas-info d.o.o. i Applied Ceramics d.o.o biti direktno prenošena putem SRCA svim sastavnicama Sveučilišta koje sudjeluju u projektu, kao i zainteresiranoj javnosti.

Komentirajte