Naslovnica Vijesti Sisak Raspisan natječaj za „Volontere godine grada Siska“

Raspisan natječaj za „Volontere godine grada Siska“

Povjerenstvo za razvoj volonterstva grada Siska raspisalo je natječaj za dodjelu nagrade „Volonteri godine grada Siska“ u 2016. godini. Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera (5. prosinac), Grad Sisak osmu godinu zaredom dodjeljuje nagradu „Volonteri godine grada Siska“ kojom se želi naglasiti značaj volonterskog rada za razvoj lokalne zajednice te potaknuti i ostale građanke i građane na uključivanje u volonterske aktivnosti. Natječaj je otvoren od 14. listopada do 31. listopada 2016. godine, a prijavni obrazac i puni tekst natječaja dostupni su na internetskoj stranici Grada Siska, www.sisak.hr i u tiskanom obliku u Gradskoj vijećnici, Rimska 26, u Sisku. Natječaj je dostupan i na internetskoj stranici Volonterskog centra Sisak,  http://vcs.lda-sisak.hr/.

Također, povodom obilježavanja Međunarodnog dana koordinatora volontera (5. studeni) i Međunarodnog dana volontera (5. prosinac), Grad Sisak po prvi put dodjeljuje godišnju nagradu „Koordinator volontera grada Siska“ kojom se želi naglasiti značaj rada koordinatora volontera za planiranju i provedbu volonterskih aktivnosti za razvoj lokalne zajednice te poticati kvalitetno upravljanje volonterima i razvijanje visokokvalitetnih volonterskih programa na području Siska.

Objavljen i natječaj za izradu logotipa Povjerenstva za razvoj volonterstva grada Siska kojim se želi potaknuti mlade umjetnice/umjetnike, ilustratorice/ilustratore i kreativke/kreativce da se uključe u promoviranje važnosti uključivanja građanki i građana u razvoj zajednice kroz volonterstvo na način da doprinesu razvoju logotipa Povjerenstva. Odabrani logotip koristiti će se na svim dokumentima i promotivnim materijalima Povjerenstva. Sva tri natječaja otvorena su od 14. listopada do 31. listopada 2016.

FOTO: S lanjske proglašene volontera godine

(sisak.hr)

Komentirajte