Naslovnica Vijesti Sisak Radionica sladolednih deserata u Kul IN-u

Radionica sladolednih deserata u Kul IN-u

Radionica sladolednih deserata će se održati u Kul IN-u (Capraška ulica 12, 44 010 Sisak), u petak 15. lipnja 2018. od 16 do 20 sati. Otkrijte sladoled u novom ruhu i naučite pripremati neke od najukusnijih ljetnih deserata, poručuju iz Kul IN-a.

Vjerojatno najpoznatiji desert na svijetu ovoga puta biti će vam predstavljen kroz pripremu u nešto drugačijim varijantama, a tijekom radionice proći ćemo kroz osnove priprema sladolednih deserata koje uključuju: kratki uvod u svijet sladoleda, pripremu keksa i biskvitnih podloga, pripremu preljeva, oblikovanje sladoleda i ukrašavanje i serviranje.

Radionicu će voditi Marko Hernaut, stalni predavač slastičarskih praktikuma Kul IN-a i profesionalni slastičar s dugogodišnjim iskustvom u uglednim zagrebačkim slastičarnicama poput slastičarnice Slatkiš, Zagreb i Vincek. Uz stručno vodstvo, tijekom radionice proći će se kroz sve faze pripreme sladolednih deserata.

Voditelj radionice: Marko Hernaut
Vrijeme održavanja radionice: 15. lipnja 2018. godine, od 16 do 20 sati
Mjesto održavanja radionice: Kulinarski Institut Kul IN; Capraška ulica 12, 44 010 Sisak

Radionica je otvorena za javnost. Broj mjesta je ograničen, a kako biste si na vrijeme rezervirali prisustvo na radionici prijavite se putem e-maila [email protected] ili na broj telefona 044/538 880.

se ispred Kulinarskog Instituta Kul IN kako bih vas pozvala na radionicu sladolednih deserata koja će se održati u Kul IN-u (Capraška ulica 12, 44 010 Sisak), u petak 15. lipnja 2018. od 16 do 20 sati. Otkrijte sladoled u novom ruhu i naučite pripremati neke od najukusnijih ljetnih deserata. Pridružite nam se na još jednoj Kul IN-ovoj radionici i uživajte s nama u bogatstvu okusa sladolednih deserata. Radionice su otvorene za javnost, a u slučaju potrebe dodatnih snimanja, individualnih intervjua ili izjava, slobodno nam se javite kako bismo vam organizirali sve potrebno.

Komentirajte