Naslovnica Vijesti Sisak Radionica „Razvoj osobnih kompetencija – soft skills – ključ poslovnog uspjeha”

Radionica „Razvoj osobnih kompetencija – soft skills – ključ poslovnog uspjeha”

PISAK organizira radionicu „Razvoj osobnih kompetencija – soft skills – ključ poslovnog uspjeha”, u petak, 2. lipnja, od 10 do 14 sati. Mjesto održavanja seminara je PISAK, Poduzetnički inkubator Sisak, Capraška ulica 12, 44000 Sisak.

Danas poslodavci žele znati koliko ste “jaki” na području vještina koje se popularno zovu “soft skills”. To je ono što će vam omogućiti napredak u karijeri, uspjeh u poslu i zadovoljstvo u životu. A što su to “soft skills” zapravo?

Soft skills su osnovne vještine koje ljudi trebaju za uspjeh u poslu. To su one vještine koje su nemjerljive, a predstavljaju osobne vještine, ne-tehničnke naravi, koje u mnogočemu zapravo određuju vašu osobnost i vaše sposobnosti rješavanja zahtjevnih problema i zadataka na poslu. One vas karakteriziraju kao lidera, pregovarača, komunikatora, timskog igrača, motivatora…
Poslodavcima je sve više važno da ste jaki u području koje se naziva “soft skills” jer ćete u tom slučaju bolje obavljati svoj posao pod stresom, učinkovitije ćete voditi timove, znat ćete kada i koje poslove treba delegirati. Bit ćete kvalitetniji motivator, a vaš će tim imati bolje rezultate. Jednostavno rečeno – poslodavcima ćete osigurati veći profit i konkurentniju poziciju na tržištu.

Komentirajte