Naslovnica Crna kronika Provalio u deset kuća i vikendica

Provalio u deset kuća i vikendica

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom, zbog sumnje da je od siječnja pa do sredine lipnja ove godine, na području Novske i Lipovljana počinio ukupno deset teških krađa.

Istraživanjem je utvrđeno da je mjestu Nova Subocka provalio u šest vikendica i jedan kontejner, iz kojih je ukrao dvije motorne prskalice,dva trimera,motornu kosilicu, dizelski agregat, brusilicu, električni rešo, akumulator tealkoholna pića. U Popovcu je provalio u obiteljsku kuću i dvorišne prostorije te ukrao zračnu pušku, cijev bakrenog kotla, posteljinu, dvije kosilice i potopnu pumpu, dok je u mjestu Lovska provalio u nenastanjenu kuću i ukrao suhomesnate proizvode te sudoper.

Na lipovljanskom području u mjestu Piljenice provalio je u vikendicu te ukrao pumpu za hidrofor i ljestve. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim provalama iznosi nešto manje od 21.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava.

Komentirajte