Naslovnica Vijesti Kultura Promocija knjige Tvrtka Jakovine u sisačkoj knjižnici

Promocija knjige Tvrtka Jakovine u sisačkoj knjižnici

Promocija knjige Tvrtka Jakovine “Trenuci katarze: prijelomni dogadaji XX. stoljeca” autora Tvrtka Jakovine održana je  u ponedjeljak, 23. lipnja, od 19 sati u odjelu za odrasle sisačke knjižnice.

Knjigu su, uz autora, predstavili Seid Serdarević te prof. dr. Hrvoje Klasić. Promociji je nazočila i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

Dvadeseto stoljece obilježili su mnogi dogadaji i ljudi. Trenuci katarze: prijelomni dogadaji XX. stoljeca jednoga od najaktivnijih povjesnicara mlade generacije Tvrtka Jakovine daju kratak pregled politicke povijesti prošloga stoljeca. Od Velikoga rata do pada Berlinskoga zida iz onoga što se voli nazivati kratkim stoljecem Jakovina izdvaja upravo dogadaje i osobe koji su obilježili i krojili političku povijest.
Dvadeseto stoljece obilježili su mnogi dogadaji i ljudi. “Trenuci katarze: Prijelomni dogadaji XX. stoljeca” jednoga od najaktivnijih povjesnicara mlade generacije Tvrtka Jakovine daju kratak pregled politicke povijesti prošloga stoljeca. Od Velikoga rata do pada Berlinskoga zida iz onoga što se voli nazivati kratkim stoljecem Jakovina izdvaja upravo dogadaje i osobe koji su obilježili i krojili politicku povijest.

Donat Rogić

Komentirajte