Naslovnica Vijesti Kultura Promo party festivala Egzoterra u SKWHAT-u

Promo party festivala Egzoterra u SKWHAT-u

Egzoterra nastavlja s promo partyjima za ljetni festival, a drugi u nizu održat će se u subotu, 27.04. u prostoru kluba mladih Skwhat.

Organizatori Egzoterre garantiraju fenomenalan provod svim ljubiteljima psihodelično nomadskih zvukova, a u Sisak dovode peteročlanu ekipu koja će svojom alkemijom žanrova držati plesni podij sve do 7 ujutro.

Zaslužni za vibriranje krova, poda i zidova Skwhata bit će Klaada (psytrance, psychill), Blue Forest (downtempo, psydub), Bubble O (minimal house), Medo (deephouse) i Ticija (dub). Glazbeni program popratit će i posebno dizajnirani ambijent prostora te izložba umjetničkih radova mladih neafirmiranih umjetnika, Karla Majetića i Mije Belamarić. Događanje je ostvareno u suradnji sa udrugom Green Hill, klubom mladih Skwhat i udrugom Alternacija.

Početak je u 21 sat, a partijat će se sve do 7 ujutro, uz cijene ulaznica 30 kuna do ponoći, a 40 kuna nakon ponoći.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/348709979076294/

Detalji o izvođačima:
KLAADA (Sunna records, Mindspring Music)

Klaada u svoju glazbu unosi elemente drevne i suvremene glazbe, čineći simbiozu konsonantnog i disonantnog, organskog i digitalnog. Studirajući glazbu pokušava pronaći svrhu zvuka kao takvog, a njegov opus se sastoji od psychill albuma, psytrance EP-a, par remixeva i hrpu neobjavljenog i neobjašnjivog materijala kojeg voli dijeliti sa slušateljima uživo.
https://www.youtube.com/user/PavleKladaMusic

https://www.facebook.com/klaadamusic/

BLUE FOREST (Mindspring Music)
Blue Forest je psihodelični downtempo, psydub, tribal projekt producenta Roberta Ovčara iz Zagreba.Svoje live actove izvodi je posljednjih 7 godina na trance festivalima poput Lost Theory, MoDem, Future Nature, Freemental, Samsara i Sziget festival.
https://blueforest9.bandcamp.com/
https://mindspringmusic.bandcamp.com/album/spirals

BUBBLE O (synesthesia.)
Zaljubljenik u vinyl kulturu, uživa u digganju i šarolikoj glazbi, a u setovima najčešće kombinira deep i micro house zvukove. Najveću inspiraciju za glazbene priče pronalazi u ljudima i pokretu te uvijek nastoji prenijeti energiju na plesni podij.

MEDO
Štovatelj underground kulture koji puno vremena ulaže u pronalaženje kvalitetnih, rijetkih plesnih traka u vinyl formatima. Njegovi setovi putovanje od laganog housea, deepa pa sve do techna. U slobodno vrijeme strastveni sakupljač i digger house ploča.

TICIJA (Dub Ritual)
Nakon prvog nastupa 2016. u Mastersu, Ticija svojom selekcijom duba ne prestavlja zagrijavati floorove od Pločnika, Medike do Močvare. Njezin glavni cilj je snimati i producirati svoju glazbu raznih dimenzija, no do tada možemo uživati u njezinim glazbenim izborima i topljenju različitih misterioznih zvukova DUB-a za dobar i uspješan plesni ritual.

Komentirajte