Naslovnica Vijesti Sisak Priključite se besplatnom turističkom obilasku Siska

Priključite se besplatnom turističkom obilasku Siska

I sisački turistički vodiči priključit će se nedjeljnoj akciji “Upoznaj svoju zemlju”, kojom, povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, žele građanima približiti “važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine koja je jedino što nas izuzima od globalizacije” te ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske

U sklopu projekta ‘Upoznaj svoju zemlju’ Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske (u daljnjem tekstu: ZDTVH) će povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske dana 14. siječnja 2017.godine (nedjelja) s početkom u 12:00 sati organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a.lježiti Dan međunarodnog priznanja Hrvatske, ukazati na važnost turističkih djelatnika za međunarodni ugled Hrvatske kao i na važnost nacionalnog identiteta i kulturne baštine koja je jedino što nas izuzima od globalizacije. Na isti način se promoviraju i lokalne zajednice te županijske i lokalne turističke zajednice.

TZG Siska se uključila u ovaj projekt te e okupljanje Siščana za besplatni razgled grada biti ispred Željezničkog kolodvora Sisak s početkom u 12:00 sati.

Više se može vidjeti ovdje

Komentirajte