Naslovnica Crna kronika Požari u Popovači, Kutini i Dvoru

Požari u Popovači, Kutini i Dvoru

U srijedu, 26. prosinca oko 14.30 sati, u Ulici Zorke Sever u Popovači, u kotlovnici obiteljske kuće izbio je požar. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara prijenos topline žara na okolni gorivi materijal oko peći nakon čega se vatra proširila na drvenu konstrukciju krovišta kotlovnice, nadstrešnicu terase te tavan kuće. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Popovača, a 54-godišnja vlasnica kuće materijalnu štetu procjenjuje na oko 80.000 kuna.

U stanu u Ulici kneza Domagoja u Kutini je 25. prosinca oko 14.30 sati, izbio je požar i to kada je vlasnik otišao van ostavivši mobitel na punjaču prikopčanom u struju. Uslijed samozapaljenja izgorio je punjač s mobitelom, tablet te je djelomično nagorjela komoda. Oštećeni 62-godišnjak materijalnu štetu procjenjuje na oko 2000 kuna, a požar su ugasili kutinski vatrogasci.

Na parkiranom osobnom automobilu Fiat Punto u Ulici Hrvatskog proljeća u Dvoru u ponedjeljak, 24. prosinca oko 20.55 sati, najvjerojatnije uslijed kvara instalacija izbio je požar. Vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko 1000 kuna.

FOTO: Ilustracija

Komentirajte