Naslovnica Sport Baseball Poraz sisačkih bejzbolaša

Poraz sisačkih bejzbolaša

U 4. kolu bejzbolaši Siska poraženi su u Zagrebu od Kaptol Lionsa sa 16 : 6.Uzrok ovom porazu prije svega je loš dan bacača Siska koji su svojim lošim bacanjima omogućili igračima Kaptola dolazak na baze a i osvajanje bodova. Ni napad Siska nije bio idealan, vrlo malo udaraca a i kad bi nešto pogodili loptica bi završila direktno u rukavici obrane Kaptola. Na samom početku utakmice Sisak je bio ravnopravan te je rezultat u prvom iningu bio 2 : 2 no u iduća 4 napada Siščani osvajaju samo bod a Kaptol 7 te je rezultat na kraju 5. ininga bio 10 : 3 za Zagrepčane. U 6. inigu Sisak osvaja 3 boda i činilo se da će napokon krenuti prema pozitivnom rezultatu no Kaptol osvaja 4 boda i povećava razliku. U zadnjem napadu Stroksi ne uspijevaju osvojiti niti bod a Lionsi 2 te postavljaju konačni rezultat 16 : 6.
 
Za Sisak su igrali: Mahač ( osvojio 1 bod ), Salešević ( 2 ), Roksa ( 2 ), Vanić, Medved, Stanišić; Gvardijan, Matić, Đeferović, Mesić, Krička i Kasunić.
 
Za Kaptol su igrali: Zec ( 2 ), Ruter, Bukovčan ( 2 ), Petančić ( 4 ), Kokot ( 1), Molnar ( 1 ), Klarić ( 2 ), Tkalić ( 1 ), Maljković ( 2 ), Farkaš ( 1 ), Živković i Vitkovski.
 
U slijedećem kolu Sisak na svom terenu dočekuje ekipu Donata iz Zadra, utakmica se igra u nedjelju 10 .svibnja u 14,00 sati na pomoćnom terenu gradskog stadiona.

Komentirajte