Policajci pomogli kostajničkoj obitelj

Policajci pomogli kostajničkoj obitelj

Podijeli

Policijski službenici Policijske postaje Hrvatska Kostajnica organizirali su prikupljanje novca kako bi pomogli obiteljskom paru iz Hrvatske Kostajnice, Žarku Skeledžiji i njegovoj supruzi Ani-Mariji, kojima je u obiteljskoj kući u mjestu Panjani izbio požar.

Nesreća se dogodila 10. prosinca prošle godine u popodnevnim satima, kada im je u dnevnom boravku izbio požar te zahvatio hodnik i ulazna vrata kuće. U to su se vrijeme Žarko i njegova supruga vraćali iz sisačke bolnice s tek rođenim djetetom, a u požaru koji je buktio njihovom kućom izgorio je veći dio pripremljene odjeće i opreme za bebu. Saznavši to policijski službenici su odmah prionuli u akciju prikupljanja novca, kako bi ovoj obitelji barem malo pomogli te im nadoknadili nastalu štetu i olakšali svakodnevicu, da buduće obiteljske trenutke provedu vedrije i ljepše.

U ime policijskih službenika Policijske postaje Hrvatska Kostajnica prikupljeni novac su 11. siječnja Žarku Skeledžiji predali pomoćnik načelnika Robert Magdić i kontakt policajac Perica Markan. Ovim humanom gestom policijski službenici su pokazali da su na usluzi svojim građanima, da prepoznaju i razumiju njihove probleme te se aktivno uključuju u njihovo rješavanje.

Nema komentara

Komentiraj