Naslovnica Vijesti SMŽ Policajci pomogli kostajničkoj obitelj

Policajci pomogli kostajničkoj obitelj

Policijski službenici Policijske postaje Hrvatska Kostajnica organizirali su prikupljanje novca kako bi pomogli obiteljskom paru iz Hrvatske Kostajnice, Žarku Skeledžiji i njegovoj supruzi Ani-Mariji, kojima je u obiteljskoj kući u mjestu Panjani izbio požar.

Nesreća se dogodila 10. prosinca prošle godine u popodnevnim satima, kada im je u dnevnom boravku izbio požar te zahvatio hodnik i ulazna vrata kuće. U to su se vrijeme Žarko i njegova supruga vraćali iz sisačke bolnice s tek rođenim djetetom, a u požaru koji je buktio njihovom kućom izgorio je veći dio pripremljene odjeće i opreme za bebu. Saznavši to policijski službenici su odmah prionuli u akciju prikupljanja novca, kako bi ovoj obitelji barem malo pomogli te im nadoknadili nastalu štetu i olakšali svakodnevicu, da buduće obiteljske trenutke provedu vedrije i ljepše.

U ime policijskih službenika Policijske postaje Hrvatska Kostajnica prikupljeni novac su 11. siječnja Žarku Skeledžiji predali pomoćnik načelnika Robert Magdić i kontakt policajac Perica Markan. Ovim humanom gestom policijski službenici su pokazali da su na usluzi svojim građanima, da prepoznaju i razumiju njihove probleme te se aktivno uključuju u njihovo rješavanje.

Komentirajte
Podijeli objavu