Naslovnica Vijesti SMŽ Poginuo 33-godišnji motorist u Potoku

Poginuo 33-godišnji motorist u Potoku

U prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak poslije 18 sati dogodila u u mjestu Potok pored Popovače, poginuo je 33-godišnji motorist.

Nesreća se dogodila na nadvožnjaku Mišićke ulice u Potoku, a nesretni motorist je na mjestu nesreće preminuo.

Policijsko izvješće o nesreći:

Dana 17. studenog u 18,45 sati u mjestu Potok, Općina Popovača, na nadvožnjaku preko autoceste A-3, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 33-godišnji motociklist iz Budaševa.

Do nesreće je došlo kada je motociklist naglim kočenjem umanjio stabilnost motocikla i pao na kolnik na lijevi prometni trak. U tom trenutku je iz suprotnog smjera naišao osobni automobil kutinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji vozač te automobilom udario u tijelo motocikliste, koji je preminuo na mjestu nesreće, dok je u motocikl udario automobil sisačkih registarskih oznaka koji je također dolazio iz suprotnog smjera.

Očevid na mjestu nesreće obavili su istražna sutkinja Županijskog suda u Sisku i Županijska državna odvjetnica, po čijem je nalogu mrtvo tijelo prevezeno na prosekturu Opće bolnice u Sisku gdje će se obaviti obdukcija.

Na motociklu i osobnom automobilu kutinskih registarskih oznaka biti će obavljeno vještačenje.

Za vrijeme trajanja očevida, od 19,58 do 23,22 sata na tom dijelu ceste promet je bio obustavljen te se odvijao obilazno.

Komentirajte