Naslovnica Vijesti Kultura Počinju uskoro prijave za Star film fest

Počinju uskoro prijave za Star film fest

Treću godinu za redom Star film fest otvara svoja vrata za sve filmoljupce, u razdoblju od 1. do 3. rujna.

Prijave započinju  1. travnja i traju sve do 1. srpnja. Prijaviti se možeš i ti ako si stariji od 18, a mlađi od 35 godina te imaš film kojeg si snimio nakon 2012. godine. Kategorija nije važna, imaju sve: dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski, one take, a od ove godine po prvi put i animirani film.

Posebnu pažnju odlučili su organizatori posvetiti filmu socijalne tematike te će tako najbolji u toj namjeri osvojiti posebnu nagradu.

“Smatramo se odgovornima za podizanje razine empatije društva prema takvoj problematici te je ovo izvrstan način da nagradimo one koji kroz film to predstave na, sebi i nama, najbolji način.
Malo po malo i nadograđujemo naš festival raznim aktivnostima, pa ćemo tako ovog puta dodatno nagraditi vas mlade i talentirane fotografe, tj. onog najboljeg. Natječaj za fotografiju te umjetničku instalaciju pravi je put da nam predstavite sebe i svoja djela, na neki novi i kreativan način, a mi ćemo se pobrinuti da nagrada bude vrijedna truda te motivacija za one koji će nam se priključiti iduće godine.” – poručuju organizatori festivala.

Komentirajte