Naslovnica Sport Odbojka Pobjeda i poraz za OK Qurin

Pobjeda i poraz za OK Qurin

U vrlo borbenoj i zanimljivoj utakmici odbojkaši Quirina upisali su nove bodove protiv vrlo talentirane i mlade momčadi Croatije s rezultatom 3:2 ( 23:25,25:22,26:24,11:25,15:10) te tako prestigli glavnog konkurenta za šestu poziciju na tablici spomenutu Croatiju.

U prvom setu počelo je jako dobro za quirinove napravili su razliku od pet poena, ali sa nekoliko grešaka u prijemu mlada ekipa Croatije uspijeva preokrenuti rezultat u svoju korist te dobiva prvi set , drugi i treći set quirinovci osvajaju prvenstveno zahvaljujući iskustvu te dobrim servisima da bi u četvrtom setu zbog pada koncentracije quirinovaca ekipa iz Zagreba naveliko iskoristila te dobivaju set sa 25:11. U zadnjem, petom, setu quirinovci ne dopuštaju opuštanje te s lakoćom dobijaju set te ujedno i utakmicu.

Valja napomenuti da je utakmici prisustvovao i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač zajedno s tajnikom OSSMŽ  Željkom Jurčevićem te su obojica bila zadovoljna viđenom utakmicom.

Odbojkaši Quirina zbog zauzetosti dvorane Brezovica svoju slijedeću utakmicu odigrat će u Martinskoj Vesi u OŠ Braće Radić u subotu 01.12.2012 sa početkom u 16h, a kao predutakmicu odigrat će mlađe kadetkinje Quirina s ekipom Martinske Vesi sa početkom u 13 sati.

Seniorski ženski sastav Quirina izgubio je od ekipe Petrinje s rezultatom 3:0 ( 25:14,25:16,25:17). Slijedeće kolo odbojkašice Quirina su slobodne .

Slike sa utakmica mogu se vidjeti u galeriji na stranici  http://okquirinsisak.hr/seniori/galerija

Komentirajte