Naslovnica Sport Ostali sportovi Petrinjski plesači s medaljama s još jednog turnira

Petrinjski plesači s medaljama s još jednog turnira

Odličnim nastupom na bodovnom turniru u Sesvetama proteklog vikenda članovi Sportskog plesnog klub Petrinia ostvarili su nove bodove, te se okitili medaljama.

U mlađim starosnim kategorijama, odnosno u kategoriji mlađa mladež a u kvalitativnoj C kategoriji, u standardnim plesovima SPP Noa Hanić – Mia Savić osvojili su prvo mjesto, dok su SPP Jan Hanić – Paula Mladić bili srebrni.

U latinsko-američkim plesovima SPP Jan Hanić – Paula Mladić ponovno su bili srebrni, dok su SPP Noa Hanić – Mia Savić osvojili broncu. U starijoj mladeži, također C kvalitativnoj kategoriji SPP Filip Špalj – Bruna Žukina osvojili su prvo mjesto u standardnim plesovima, dok su SPP Ivan Bušić – Karla Šantić bili drugi.

U disciplini latinsko- američkih plesova zamjenili su mjesta, te su SPP Ivan Bušić – Karla Šantić bili prvi, a SPP Filip Špalj – Bruna Žukina drugi.

U istoj starosnoj ali u jačoj, B kvalit.kategoriji, SPP Filip Franić – Vanesa Augustić bili su najbolji u obje discipline i okitili se zlatnim medaljama.

Nastupili su i petrinjski veterani, te ponovno pokazali da su najbolji u svojoj starosnoj kategoriji. Kod Veterana 1 SPP Tihomir Baljak – Silvana Baljak osvojili su zlatne medalje u obje discipline, kao i njihovi kolege kod Veterana 3 SPP Davor Jambriško – Renata Hartman.

U najjačoj starosnoj kategoriji, kategoriji Odrasli, Petrinju su predstavljali najtrofejniji sportski plesni par u Hrvatskoj: Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova, koji su i ovim nastupom pokazali svoju izvrsnost i ponijeli zlato u standardnim plesovima, te srebro u latinsko-američkim plesovima.

Komentirajte