Petrinjka Danijela Bjelac Prva princeza Središnje Hrvatske

Napisao: Datum: 12. rujna 2012.
Danijela

Izbor Kraljice Središnje Hrvatske za Kraljicu Hrvatske 2012. g. održan je u petak, 7. rujna 2012. godine u Ogulinu, gdje se predstavilo sedam djevojaka ovog dijela Lijepe naše.Uz djevojke iz Kutine, Zagreba, Dugog Sela, Ogulina, na izboru sudjelovala je i sedamnaestogodišnja Petrinjka Danijela Bjelac.

Tijekom večeri djevojke su imale nekoliko izlazaka, od sportskih kombinacija, u kupaćim kostimima do svečanih haljina, a morale su i odgovoriti na pitanje jednog od člana ocjenjivačkog suda.

Predstavljanje djevojaka završilo je odlukom ocjenjivačkog suda koji je za najfotogeničniju, a i za Kraljicu Središnje Hrvatske odabrao Tihanu Mijatović iz Zagreba, Prva princeza je Petrinjka Danijela Bjelac, dok je titulu Druge princeze odnijela Dolores Barešić iz Dugog Sela.

Pravilo je da prve dvije djevojke, Kraljica i Prva princeza, idu na daljnje natjecanje za Kraljicu Hrvatske, pa će se tako i Danijela natjecati za prestižni naslov u studenom u Zagrebu.

Koristite ← → (strelice) za upravljanje

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


8 − dva =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>