Naslovnica Sport Ostali sportovi Petrinjci “pomeli” konkurenciju

Petrinjci “pomeli” konkurenciju

Izvrsne rezultate plesači PK Petrinia postigli su na natjecanju “Ljubljana Open 2015.”. Jakov Bjelac i Magdalena Vidas bili su najbolji u standardnim plesovima.

Proteklog vikenda u Ljubljani održan je tradicionalni WDSF „Ljubljana Open 2015.“. Uz sportske plesače iz Hrvatske sudjelovali su natjecatelji iz desetak zemalja ovog dijela Europe.
Petrinjski plesači i ovaj put su pokazali svoju izvrsnost i postigli zavidne rezultate.
I ovaj put zlato su ponijeli sportski plesni par Jakov Bjelac – Magdalena Vidas u kategoriji mlađe mladeži u standardnim plesovima. Od poluzavršnice u konkurenciji dvanaest parova, ušli su u završnicu i uvjerljivo pobijedili i završili na najvišem postolju.
Lovro Peraković i Lea Stanić u kategoriji mladeži, nakon četvrtzavršnice i poluzavršnice, u konkurenciji šesnaest parova zauzeli su visoko peto mjesto.
Brončanu medalju iz Ljubljane donijeli su Viktor Leš i Nina Tuksar, koji su se također nakon izvrsnog nastupa u latinsko-američkim plesovima, od trideset i tri sportska plesna para u kategoriji starije mladeži, popeli na postolje.
Plesni klub Petrinia“l imao je svoje predstavnike i u kategoriji odraslih, plesne parove: Matija Smolec – Tena Kralj i Vlado Kopčić – Dunja Jagetić, koji su nastupili u latinsko-američkim plesovima, te su Matija i Tena od pedeset parova zauzeli dvadeset i četvrto mjesto, a Vlado i Dunja četrdeset i osmo.
Sportski plesni parovi na WDSF natjecanjima imaju mogućnost natjecanja i u starijim kategorijama, a ovaj put izniman rezultat su napravili Jakov i Magdalena, koji su u konkurenciji od šesnaest plesnih parova i četvrtzavršnice, stali na domak završnice, na visoko sedmo mjesto.

Komentirajte