Naslovnica Iz drugih medija Netokracija Peter Kim, LEGO, drži predavanje na konferenciji Spark.me u Budvi

Peter Kim, LEGO, drži predavanje na konferenciji Spark.me u Budvi


Peter Kim je u Legu već više od dva desetljeća, a zadužen je za angažman digitalnih korisnika.

Potpredsjednik odjela za angažman digitalnih korisnika Lega, Peter Kim, novi je potvrđeni govornik ovogodišnje konferencije Spark.me. Peter već više od dva desetljeća radi s nekim od najvećih brendova svijeta i upravlja timovima zaduženima za društvene mreže, kampanje za uključivanje zajednice (LEGO Ideas, LEGO Ambassador Network i AFOL), kanale za pružanje korisničkog servisa te web stranicu Lega.

Prije Lega, Peter je bio izvršni direktor marketinške agencije Barbarian Group, gdje je bio zadužen za restrukturiranje agencije koja je tada bila u nezavidnoj financijskoj situaciji. Kao izvršni direktor digitalnih tehnologija radio je u najvećoj korejskoj oglašivaškoj agenciji Cheil Worldwide, a iskustva u poduzetništvu stekao je na mjestu izvršnog direktora za strategiju Dachis Grupe.

Među govornicima su i Rob Fitzpatrick, Rory Sutherland i Heather B. Armstrong

Podsjetimo, Spark.me je regionalna konferencija koja će se održati 29. i 30. svibnja u Budvi. Za organizaciju je zaslužan doMEn, agent registracije nacionalne .me domene.

Uz Petera Kima, na pozornicu konferencije će se popeti Rob Fitzpatrick, autor knjige “The Mom Test”, Rory Sutherland, potpredsjednik agencije Ogilvy & Mather UK sa sjedištem u Londonu, Heather B. Armstrong, najpoznatija svjetska blogerica iz područja roditeljstva koju na Twitteru prati preko 1,5 milijuna pratitelja, Jason Romeyko, bivši kreativni direktor u Saatchi & Saatchi i Virginia Salas Kastilio, izvršna direktorica kuće Ginicanbreathe koja je ujedno i među pet vodećih stručnjaka za poslovnu upotrebu Snapchata na svijetu.

Tu su…Source link

Komentirajte
Podijeli objavu