Naslovnica Vijesti SMŽ Otvoren web shop projekta “Pun ceker”

Otvoren web shop projekta “Pun ceker”

Pokrenuta je web trgovina projekta sisačko moslavačke županije “Pun ceker” čijis e proizvodi sada, osim u tri prodajna mjesta u Sisku, Kutini i Novskoj, mogu kupiti i na web adresi www.kupujmo-lokalno.hr/shop/

Župan Ivo Žinić je tom prigodom rekao kako je web-shop trgovina „Pun ceker“ ulistana i na platformi e-kupi tako da su njihovi proizvodi sada dostupni praktički  na cijelom teritoriju RH.

Dostava namirnica je besplatna u administrativnim granicama grada Siska, a naglasio je i kako se u skoroj budućnosti priprema pilot program dostave kupljenih artikala u gradu Sisku putem dronova. U taj projekt se po županovim riječima želi uključiti više subjekata poput Zajednice tehničke kulture, Industrijske škole i zainteresiranih tvrtki i pojedinaca.

Župan Ivo Žinić je naveo kako Zajednice proizvođača SMŽ ima u svom sustavu 122 dobavljača te nudi 1143 proizvoda. Na web shopu je ulistano 240 proizvoda, a trenutno je u fazi fotografiranja još oko 400-tinjak proizvoda koji se namjeravaju ulistati kroz nekoliko dana. Na platformi e-Kupi se nalazi 100 proizvoda, a trenutno se ulistava preostalih 150 proizvoda, te još 400-tinjak proizvoda koja su u fazi slikanja.

 

Komentirajte