Naslovnica Sport Ostali sportovi Održan međunarodni kyokushinkai karate turnir SISAK OPEN 2013

Održan međunarodni kyokushinkai karate turnir SISAK OPEN 2013

Na turniru se okupilo stotinjak natjecatelja iz Austrije, Mađarske, BiH i Hrvatske. KK Croatia Sisak osvojio 10 medalja.


U organizaciji Hrvatskog Kyokushinkai karate saveza i Karate kluba CROATIA iz Siska, u nedjelju 2. lipnja 2013. godine, u sportskoj dvorani Brezovica u Sisku održan je međunarodni kyokushinkai karate turnir SISAK OPEN 2013.

Na turniru se okupilo stotinjak natjecatelja iz Austrije, Mađarske, BiH i Hrvatske, raspoređenih po uzrasnim kategorijama.
Karate klub CROATIa iz Siska je kao domaćin nastupio sa brojnom ekipom od 22 natjecatelja, tako da su neki karatisti dobili priliku da prvi puta javno nastupe.

Za CROATIU su nastupili: Krizmanić Marko, Bundalo Karlo, Kukić Ana, Kukić Juraj, Lokner Filip, Lokner Jakov, Mlinarić Fran, Nikolić Juraj, Novosel Boris, Prpić Klara, Ratković Martina, Sever Katarina, Stefan Vedrina, Vujić Gabrijel, Blašković Una, Furdi Danijel, Muža Ivan, Lužaić Leon, Rajković Kristijan, Dimić Aljoša, Papić Fran i Vasiljević Karlo.
Nakon napornih kvalifikacija brončane medalje su uspjeli osvojiti Jakov Lokner u limačima, Klara Prpić u limačicama,te Juraj Kukić u kadetima i Katarina Sever u seniorima.

Najuspješnije su bile Blašković Una i Ratković Martina koje su se probile u samo finale natjecanja i osvojile druga mjesta, te Fran Mlinarić u kadetima i Karlo Vasiljević u seniorima, koji su uspjeli nanizati tri pobjede do finala.
Posebno je bio zanimljiv nastup seniora Karla Vasiljevića, koji je imao najteži put do finala, pobijedivši Mađare Abela i Gergelya., te u polufinalu Noršiča iz Bregane, da bi posustao u finalu nakon povrede noge i šake i osvojio sjajno drugo mjesto.
Najuspješniji natjecatelji CROATIE su bili limačica Ana Kukić i junior Marko Krizmanić, koji su savladali sve svoje protivnike i osvojili zlatne medalje.

Sa osvojenih 10 medalja, od čega 2 zlatne, 4 srebrne i 4 brončane, Karate klub „CROATIA“ se uvrstio među najbolje klubove turnira i pokazao veliki potencijal svojih natjecatelja.

Komentirajte