Naslovnica Sport Ostali sportovi Odličan početak jesenskog dijela sezone za karatiste Kondure

Odličan početak jesenskog dijela sezone za karatiste Kondure

Dana 12. 10. 2019. godine karatisti “Kondure” nastupili su na turniru “19 Karate Darfest.” u Daruvaru, na kojem je nastupilo ukupno 389 natjecatelja iz 43 kluba i tri države.

Za klub su nastupili Josip Vuković, Dora Kerkez, Bruno Paša i Martina Vrbanac. Karatisti su i ovaj put zaista ostvarili odlične rezultate te su tako osvojili ukupno 9 medalja, od kojih su dvije zlatne, dvije srebrne i pet brončane.

Josip Vuković je u svojoj godišnjoj kategoriji kate cicibani osvojio zlatnu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji kate mlađi učenici osvojio brončanu medalju.

Dora Kerkez je u svojoj godišnjoj kategoriji kate učenice osvojila zlatnu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji kate mlađe kadetkinje osvojila brončanu medalju.

Bruno Paša je u svojoj godišnjoj kategoriji kate mlađi kadeti „open“ osvojio srebrnu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji kadeti osvojio brončanu medalju. Bruno je nastupio i u borbama te je u svojoj godišnjoj kategoriji mlađi kadeti -52, i u starijoj godišnjoj kategoriji kadeti -52, osvojio brončane medalje, te je tako ukupno osvojio četiri medalje.

Martina Vrbanac je u kategoriji juniorke -53, osvojila srebrnu medalju.

Komentirajte