Naslovnica Sport Odbojka Odbojkaši Siska žele nastaviti dobar niz

Odbojkaši Siska žele nastaviti dobar niz

Odbojkaši Siska vraćaju se u natjecateljski ritam. Sutra u Osijeku, nakon gotovo dvomjesečne prvenstvene pauze, igraju utakmicu 10. kola 1.A lige. Kod ekipe Murse Pan papirne industrije putuju s ciljem pobijediti.  Sisak u utakmicu ulazi sa trećeg mjesta, Mursa je tri mjesta niže. 

Trener OK Siska Igor Božičević ističe kako je najvažniji klupski cilj u ovom prvenstvu već ispunjen, pa su si postavili novi.

-Uoči sezone plan nam je bio biti barem u sredni tablice i to smo ispunili. Sadašnju poziciju na ljestvici pokušat ćemo zadržati, a ako je moguće do doigravanja možda je i popraviti. – rekao nam je Božičević.

 Za vrijeme prvenstvene stanke ekipa nije doživjela veće promjene. Odlazaka igrača nije bilo, dok je konkurentnost u prvoj momčadi povećao Boban Čavrag, do sada na posudbi u ekipi OK Petrinje. U pauzi prvenstva OK Sisak je igrao na turniru u Karlovcu i obranio prošle godine osvojenu titulu pobjednika. Na tom turniru za najboljeg tehničara proglašen je Mario Medan, a najboljim napadačem Ervin Sofilić, obojica iz OK Siska.

Komentirajte