Naslovnica Sport Ostali sportovi Novi uspjesi jasenovačkih atletičara

Novi uspjesi jasenovačkih atletičara

23. i 24. lipnja u Varaždinu je održano atletsko Prvenstvo Hrvatske za kadete/kadetkinje te mlađe kadete i kadetkinje na kojem je nastupilo preko 800 mladih atletičarki i atletičara iz cijele Hrvatske.

Među njima nastupilo je dvanaestero članova Jasenovačkog atletskog kluba.

Ni ovoga puta uspjeh nije izostao te su osvojene dvije medalje,  obje u konkurenciji mlađih kadeta.

Srebro je osvojio Viktor Barešić u bacanju kugle, a drugu medalju Jurica Movrić koji je osvojio brončano odličje u utrci na 200m prepone. Od ostalih treba izdvojiti i 5. mjesto štafete mlađih kadetkinja na 4x200m (K. Glavinić-I. Sogonić-A. Šepović-D. Rajić) koje su popravile klupski rekord za više od 5 sekundi.

“Izuzetno smo zadovoljni medaljama, a isto tako zadovoljni smo činjenicom da su svi naši članovi postigli osobne rekorde i malo po malo se približavaju među 10 najboljih u svojim disciplinama svog uzrasta u Hrvatskoj. Istina, Viktor je bio kandidat za medalju, dok je Jura prvi puta trčao ovu disciplinu i nismo previše očekivali od te utrke. Sada ćemo uzeti malo odmora, pa od sredine srpnja krećemo sa treninzima i pripremama za jesenski dio sezone.” – saznali smo od trenera Nevena Šepovića.

AK JAK

Komentirajte