Naslovnica Vijesti Sisak Novi sustav naplate karata u autobusima – 45 minuta vrijedi karta, nadoplata...

Novi sustav naplate karata u autobusima – 45 minuta vrijedi karta, nadoplata SMS-om…

Dosadašnji sustav naplate karata za vožnju autobusima Autoprometa Sisak od subote, 1. travnja, zamijenit će novi sustav automatske naplate karata putem sKartica. Ujedno donosi i veliki broj novih funkcionalnosti za bolje praćenje poslovanja te olakšava kupnju karata putnicima, koji će to uskoro moći raditi putem interneta.

sKartica je beskontaktna kartica povećanog kapaciteta u odnosu na staru karticu, koja omogućuje dodatne funkcionalnosti. Novost će biti da će se kupovina karata i nadopunjavanje vrijednosnih karata, moći obavljati i na gradskim blagajnama na Kontrobi i Capragu, kroz najduže dva tjedna, te putem SMS-a do 01.05.2017.
U implementaciji je mogućnost kupovine i nadopunjavanja vrijednosnih karata i putem Tiskovih kioska, a o datumu mogućnosti korištenja, putnici će biti naknadno obaviješteni.
Uvođenjem novog sustava uvedeno je i vremensko trajanje karte do 45 minuta, koje putnicima na gradskim linijama (1,2,3,4,5) omogućuje vožnju u tom vremenu bez obzira na smjer kretanja.
”Podsjećamo sve putnike, da neiskorištenu vrijednost na starim karticama i stare kartice mogu zamijeniti do kraja ove godine na blagajni Autobusnog kolodvora Sisak. Zamoljavamo sve naše putnike za razumijevanje u slučaju nekih sitnih poteškoća koje se mogu pojaviti sljedeći tjedan, odnosno s početkom rada novog sustava naplate, koje će biti promptno rješavane” – poručuju iz Autoprometa Sisak.

(sisak.hr)

Komentirajte