Naslovnica Sport Ostali sportovi Nove medalje za SPK “Petrinia”

Nove medalje za SPK “Petrinia”

Izvanredne rezultate protekla dva vikenda u Moskvi postigli su Juraj Bjelac i Renata Faizerakhmanova, sportski plesni par SPK “Petrinia”. Na domaćem plesnom podiju zabljesnuli su Matija Baljak i Klara Autischer.

Juraj Bjelac i Renata Faizerakhmanova u Rusiji su proveli deset izuzetno napornih dana jer su se natjecali na dva velika međunarodna WDSF turnira koja su trajala svaki po četiri dana, a bili su jedini predstavnici Hrvatske.
Oba turnira okupila su veliki broj natjecatelja te su se Juraj i Renata natjecali u vrlo jakoj konkurenciji. Samo u svojoj starosnoj kategoriji natjecali su se u konkurenciji od 75 parova i uspjeli ući u finale (6 parova) te su u konačnici osvojili treće mjesto i brončanu medalju u standardnim plesovima. U latinsko-američkim plesovima osvojili su 16. mjesto.
Izuzetan rezultat postigli su natječući se u kategoriji “odrasli”, dakle u najjačoj starosnoj kategoriji, gdje su u kombinaciji 10 plesova, najtežoj disciplini, ušli u polufinale i osvojili 12. mjesto.

Najmlađi članovi Sportskog plesnog kluba “Petrinia”, Matija Baljak – Klara Autischer, proteklog vikenda nastupio je na domaćem bodovnom turniru u Krapini. Matija i Klara zabljesnuli su na plesnom podiju i u standardnim plesovima osvojili srebrnu medalju, a u latinsko-američkim brončanu.

Komentirajte
Podijeli objavu