Naslovnica Vijesti Sisak Nikolina Pintar na čelu županijskog Foruma žena SDP-a

Nikolina Pintar na čelu županijskog Foruma žena SDP-a

Nikolina Pintar, članica Glavnog odbora SDP-a Hrvatske i ravnateljica sisačkog Doma zdravlja, izabrana je za predsjednicu Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Sisačko-moslavačke županije na 4. Izbornoj skupštini  foruma žena održanoj u utorak.

Za potpredsjednice su izabrane Karmela Gajdek iz Siska i Kristina Jakopović iz Kutine dok su članice predsjedništva postale Sabina Grbić (Kutina), Emira Islamović (Novska), Sandra Plavec (Popovača), Vesna Podkrajšek Kolić (Sisak), Tatjana Puškarić (Petrinja), Branka Sedić (Sisak) i Manda Šalić  (Petrinja).

«Zahvaljujem se na iskazanom povjerenju i nadam se da ću ga opravdati u svom mandatu. Želja mi je osnovati Forum žena u svakoj organizaciji na području naše županije gdje god postoji takva mogućnost. Forum žena podići ćemo na novu razinu i nećemo ostati samo na obilježavanju Međunarodnog praznika žena, iako je taj dan za nas žene vrlo bitan. Čestitam novoizabranom vodstvu, te vas pozivam na zajedničku suradnju, jer jedino tako možemo pokazati da žene mogu i znaju aktivno sudjelovati u kreiranju politika u našoj županiji i šire.» – izjavila je između ostalog, novoizabrana predsjednica, Nikolina Pintar.

Komentirajte